Тасевски распали по ЛГБТ заедницата: НЕМА ДА ВИ ДОЗВОЛИМЕ НА МАЈКИТЕ ДА ИМ ГО ОДЗЕМЕТЕ РОДИТЕЛСТВОТО И ТИЕ ДА ГИ ВОСПИТУВААТ НАШИТЕ ДЕЦА

903

Овие “Деспоти на виножитото” деновиве го прават токму она за кое зборував во Само вистина.
Ги сатанизираат сите кои не се согласуваат со нивните умоболни планови да ги озаконат нивните ментални и генетски пореметување преку таканаречената “родова осетливост” и неа да ја протнат во градинките и училиштата..

Го покажуваат своето фашистичко и дискриминаторско лице, позеленето од злоба и омраза токму кон авторот на оваа објава.
Така според нив, авторот треба да се врати во пештера, тој е неандерталец, хомофоб, националист, ВМРОн… На мој профил ми пишуваат дека сум нечија ПРОСТИТУТКА. И не ги бришам нивните коментари. Против нивните противници се ангажираат СРАорци и пропагандисти на Заев, кои се прават глупи со сила, иако повеќето се глупи родени. И овој атак е насочен и кон други нивни противници
Значи се за кое говорев во емисијата го прават.
Го прават со многу пари и авторски хонорари кои ги делат на орди свои платеници во власта медиумите, судството…. Само една од нивните виножито невладини организации за 4 години има буџет од преку 1.200 000 евра. Милион и двесте илјади евра!!!
И згора на се, згрешениве уште глумат дека се борци за нечии права и толеранција. Но вистината е поинаква на таа пара.
Целта им е да ги лишат децата од нивните биолошки родители. Да создадат раздор во семејствата со нивната родова осетливост, да ги збунат нашите деца, а потоа тие да ги воспитуваат и да им го одредуваат родот.
Затоа сакаат да ги скратат правата на родителите, а со тоа да му ја одземат моќта на семејството како јадро на едно стабилно општество и држава.
Тие работат на разбивање на заедницата. Ако победат ќе се разбудиме во свет без слобода и без право да покажеш одредени емоции.
Деспотите на Виножитото се дискриминаторски организации кои шират омраза кон се што е пристојно, кон пристојноста и умереноста, кон животот каков што го знаеме
Веќе имаат многу свои агенти во власта Заев кои ги туркаат нивните планови и пропаганди.
Да не се правиме и понатаму глуви и слепи. Пред нас имаме зло, на кое мора да му се стапне на вратот.