ШЕШЕЉ: Јелена, ти си лош човек и пејач КАРЛЕУША: Пи.ко, пази да не се лизнеш на кората од банана!

151

Војводата им даде комплименти на Сеси и Секи, а ecеци рече дека дури изгледа лошо. Слаткото девојче, меѓу другото, го нарече ѓубриња и изопачен несреќен човек

Војната меѓу Воислав Шешеj и Јелена Карлеуша продолжува! По примирјето кое траеше една година, водачот на радикалите реши да го вжешти нивниот конфликт, па како гостин во емисија во живо на порталот „Еспресо“, кажа сè лошо за ЈК! – Што мислите за Цеца Ражнатовиќ, Јелена Карлеуша и Сека Алексиќ? – прочитајте ги прашањата на еден гледач.

СВЕТЛАНА РАŽНАТОВИĆ Пее добро, вели Воја
СВЕТЛАНА РАŽНАТОВИĆ ПЕЕ ПАКО, ВОAYА ВОЈА
Добро лошо зло

– Имам многу позитивно мислење за Сека, мислам дека таа пее убаво за Цеца, и немам ништо позитивно да кажам за Карлеуша. Според мене, пее лошо, изгледа лошо, лош човек е – кој од топ му одговори на Воја.Позната по остриот јазик, но и по тоа што не останува должна на никого, Јелена му возврати на водачот на радикалите дури и се заканија. – Ах, дали е таа пичка што ги напаѓа жените сè уште жива?! Би се запрашал каков човек сум ако тој негативец помисли нешто добро за мене. Sadалосно е што овој ѓубриња сè уште добива медиумски простор во српските медиуми, ако земеме предвид колку штета brought донесе наше лудило на нашата земја и на нашиот народ. Безброј пати кажав дека му е мило што е убиен премиерот indинѓиќ, се прашувам како овој изопачен несреќен човек сè уште не го заебавала неговата мајка. Нека внимава на кората од банана, за случајно да не се лизне – одговори остро J.К.
СЕКА АЛЕКСИĆ Војводата многу ја почитува
СЕКА АЛЕКСИĆ ВИСТИНСКО RESЕ ГО ПОЧИТУВА ДУКАТА
Историја на конфликти

За разлика од Јеца, Сека Алексиќ не беше подготвена да одговори на комплиментите на Шешеj, додека Цеца Ражнатовиќ беше недостапна за коментар.Да потсетиме, ова не е прв пат Јелена Карлеуша и Воислав Шешеj јавно да разменуваат навреди и клетви. Минатата година, пејачката беше револтирана од изјавата на лидерот на радикалите за покојниот премиер, па му остави порака на Твитер.– Шешеj повтори дека е добро што Djинѓиќ е убиен. Само треба да се додаде дека е добро што Шешеj умира од рак – напишал пејачот.После тоа Воја иронично изјави на прес-конференцијата дека и се восхитува на Јелена.- Таа живее и пее без мозок. Таа е феномен, му се восхитувам на тоа – рече лидерот на радикалите минатата година.

Првпат раскинав со ВЕНДИ ОД ПРИНЦИПОЛОТ. Тоа беше убава врска, пред 25 години. Не траеше господ знае колку време, но јас имам тука некои принципи што никогаш нема да ги газам. Имав многу loveубов во мојот живот, но секогаш велам, ги сакав сите жени во мојот живот со кои бев многу, без оглед колку траеше таа убов. И секогаш велам дека сите ме напуштија, кога се прекина таа врска, тоа се два принципа што нема да ги газам.