КАРАКАМИШЕВА: МЕРКЕЛ МИСЛИ ДЕКА СМЕ НЕДОВЕТНИ И ГЛУПИ

95

Зошто мислат дека сме толку недоветни и глупи?
Не можевме да предвидиме дека Бугарија ќе му стави вето во ЕУ на Северна Македонија, изјави Меркел - ММС
MMS.MK
Не можевме да предвидиме дека Бугарија ќе му стави вето во ЕУ на Северна Македонија, изјави Меркел – ММС
Не можевме да предвидиме дека Бугарија ќе го блокира почетокот н