ЕКСПЛОЗИЈА! Медицинска сестра појде на вакцинација со својот адвокати побара од докторот да потпише изјава дека вакцината ќе спречи инфекција со ковид…. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧИ

909

No photo description available.