ФИНО ЛЕПО ОТЕРАЈТЕ ГИ БУГАРИТЕ ВО ТРИ ЛЕПЕ, ТАКВИ БРАЌА НЕ НИ ТРЕБААТ

139

Вака сега. Димитров вели: ”Проблематизирањето на македонскиот јазик е спротивно на вредностите за кои се залага Европа”.
Димитров кој целосно е вклучен во Преговорите со Бугарија всушност ни кажува дека на маса е ставен и македонскиот јазик.
А сите се силат дека за јазикот нема преговори и разговори.
Ко кого е.. овде.
Фино лепо отерајте ги у три лепе.
Такви ”браќа” не ни требаат па макар никогаш да не влеземе во ЕУ.
И да, тие никогаш на нас не ни биле браќа, туку фашистички окупатори и ништо друго.