ВАНЕ ЦВЕТАНОВ МУ СЕ ЗАКАНИ НА ГРУЈО ДЕКА ЌЕ МУ ПОЈДЕ ВО БУДИМПЕШТА И …..

235

Ти Никола, продолжуваш да ги пикаш твоите раце и моќ за да правиш дополнителни зулуми врз граѓаните и државата. Лиц емеру и Пси хопату!

Ќе престанам да те нарекувам пси хопат кога ќе признаеш јавно дека немаш намера со многу интриги и к рв да бидеш крунисан за крал или цар, подзаборавив кои ти беа детските соништа за чие исполнување знаеме што правеше 11 години.

Дали сакаш да те потсетам колку судбини уништи за да си ги исполниш сите болни соништа од твоето мизерно детство?

Види вака ли цемеру, патолошки манипулатору и бесрамен лажго, знам колку ме мразиш, ми кажале твои многу блиски, знам дека си менувал програми од ТВ кога ќе си ме видел на ТВ, знам дека си се накострешувал како мачка од мене…

А и двајцата знаеме зошто е тоа така… Знаеме дека многу те погодуваат моите зборови бидејки те читам, те читам Никола ама како првото твое букварче.

Нема да се занимавам многу со тебе, ако ги тргнеш твоите гнас ни раце од Македонија, како што беше до сега… Ама гледам имаш амбиции да се наметнеш како неопходен, те читам како букварче дека се подготвуваш да се враќаш во Македонија, ама без судења.