Зошто криете дека вакцинирани се разболуваат и умираат! 6000 луѓе погребавте еј Хитлерче

40,994

Хер Хитлерче не ми дава да влезам на јавно место како невакциниран кој прележал ковид, но ме кани да влезам на избирачко место да гласам.
Само тогаш забраната не важи.
Фала за поканата. И да знаеш дека ќе гласам. Со задоволство.
Дури ќе се оближувам ко мачор пред парење кога ќе заокружувам некој кој не е од вашите.
Гледам вакцинираните не престанаа да се разболуваат и умираат откако невакцинираните ги изолиравте од себе и нив. Ама за тоа не ви се зборува.
Како што не ви се зборува ни за фактот, еднаш порано ја направив таа споредба,, дека за дека за 17 месеци ковид авантура, во држава од 2 милиони жители, од ковид умреа 6000 луѓе. До крајот на годинава ќе бидат преку 7000 илјади
Како да потонале пет Титаника. Пет еј, има земји петкратно поголеми од нашата со пола Титаник умрени… И помалку. Вие пет Титаника погребавте. И петти сте на светот по смртност..
За ова па ептен не ви се зборува, зашто сте најдобри. По 17 месеци крвава борба и полни џебови откривте дека здравите невакцинирани ви се камчето во кондурата.
Вчера имаше 35 умрени. До декември ќе има по 50 на ден. Колку од нив се вакцинирани или не, нема да дознаеме. Тие работи ги криете. Газот ви е валкан, па решивте да го забришете со невакцинираните. Ама тие ќе го избришат својот со вас на изборите.
Е па хер Хитлерче, се гледаме на избори.
Зиг!
Хајл!