Новинарот Зоран Божиновски предвидува огромна победа на Максо уште во прв круг: Со кумановци не се тера инает, секој што пробал лошо завршил

1,020

May be an image of one or more people and text

Pepi Manevski and 123 others
1 Comment
5 Shares
Like

Share