Стариот волк Гошев експлодираше во колумна за 30 години независност: Прво се крадеше на лажиче, потоа со лопати, па со булдожери

379

🇲🇰 30 години независност 🇲🇰
„Напредуваме“ – прво се крадеше на лажиче, потоа со лопати, па со булдожери, вели во интервју за ДВ Петар Гошев, човекот кој со слоганот „Македонија може“ ја подготви Републиката за одделување од прегратките на Милошевиќ.
Прочитајте го целото интервју 👉 https://p.dw.com/p/3zyXJ
May be an image of 1 person and text

88
12 Shares
Like

 

Comment
Share