Бомба на Геро ја потресе Македонија! КИЧЕЕЦ ЗНАЕ КАДЕ Е ТОРБАТА ЛУЈ ВИТОН ЗАТОА ДОБИВА СЛОБОДНИ ДЕНОВИ?

3,732

Само Кичевскиот е на слобода. Поточно, откако се спогоди со обвинителот, казната затвор ја издржува во отвореното одделение во затворот во Струга. Очевидци велат дека казната ја „издржува“ во охридските локали.

И онака, попатно, тера џип, развезува српски ликови и во саботата учествува во жестока сообраќајка на Стража. Еден мртов и неколку повредени. На Кичевскиот, нормално, влакно на главата не му фали.

И не смее да му фали.

Зошто? Затоа што само тој знае каде завршија парите што ги изнесе од куќата на Орце Камчев во торбата „Луј Витон“.

Додуша, од три пати, би можел и јас да погодам каде се парите. Но, ај да си седам мадро…

Целиот текст на Плус Инфо