ВИДЕО: Погледнете како Филипче го менаџира здравството! Кучиња се шетаат во ковид центрите во Кичево

74

На социјалните мрежи се појави видео во кое добро се гледа како куче си лежи во една од болничките соби, во кичевската болница.

– Еве пациентот се лекува внатре. Докторите не дојдоа да го спасат – вели лицето кое ја објави видео-снимката од болницата во Кичево.