ВМРО ЌЕ ГО ПОДРЖИ СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ЗА КАРПОШ?

338

Не знам дали ВМРО ќе одат во Карпош со Стефче, но ако не одат на избори со него, тоа им е грешка.
Беше добар градоначалник, којшто сака неха каже.
Ја има и мојата поддршка, зашто се покажа човек во неколку наврати.
Изгледа тоа го знаат бајги вмровци кои се за тоа ВМРО да го поддржи Стефче. Ќе видиме.
Како и да е….
Карпош не смее пак да падне во рацете на СДСМ.
May be an image of 2 people