КРУШАТА ПОД КРУША ПАЃА? ТАТКОТО НА ФИЛИПЧЕ КОЈ ИСТО БЕШЕ МИНИСТЕР ГО КОЛАБИРАЛ ЗДРАВСТВОТО ВО 1994?

417

📌“Здравството во хаос, Филипче како паднат од Марс”, анализа за скандалите на министерот за здравство Илија Филипче (1994-97), татко на министерот за здравство Венко Филипче (2017-21).
No photo description available.