НУКЛЕАРКА НА СРПСКИ ДОКТОР: НИКОЈ НЕМА ДА НАПРАВИ ЕФИКАСНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД, ТОА Е ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕН ВИРУС

410

Проф. Д-р Горан Белојевиќ од Институтот за хигиена и медицинска екологија на Медицинскиот факултет на Универзитетот во Белград тврди дека ковид-19 е вештачки вирус создаден во лабораторија со цел биолошко оружје и дека е невозможно да се направи ефективна вакцина.
Тој, како гостин на „ТВ среќна“, рече дека оние што прават биолошко оружје, како што се вештачки вируси, го прават тоа на начин што е невозможно да се направи ефикасна вакцина.

– Тие го моделираат агентот на таков начин што не може да се направи вакцина – вели д -р Белојевиќ.

Д-р Белојевиќ вели дека се брани од ковида-19 со пиење по еден пробиотик дневно, и дека неколку стотици други луѓе го прават тоа по негов совет и дека никој не се разболел од нив.