Апасиев му загрме на Филипче: ШТО МОЗОК ЌЕ ИМАШЕ БРЕ, СО КОЕ ЛИЦЕ ИЗЛАГАШ ВО ЈАВНОСТ?

592

Му горат живи луѓе во пластична модуларна болница, правена без никакви стандарди, од фирма блиска до власта. Под притисок на јавноста поднесува ФЕЈК-ОСТАВКА. Го нема три дена. И излегува на првата прес-конференција, со најава дека ќе затегал рестриктивни мерки кон граѓаните и ќе воведувал задолжителна ковид-вакцинација!? Па добро бе, каков ли мозок имаш ти, Министре за задгробен живот? Ако уопште имаш, оти видовме дека морал немаш!