Шокантно сведоштво на Италианец кој го прележа Ковид 19: Еве што точно ми се случуваше

348

„Она што се случува надвор од вашата соба, лекарите ве прегледуваат, но имате минимален контакт со другите. Многу сте осамен, семејството и пријателите не можат да бидат до вас, а клучот е да бидете трпеливи. Ова искуство ми го смени животот”, рече Русо.

Во Италија се потврдени 6.153 нови случаи, а 662 лица починале вчера. Вкупниот број на починати во земјата достигна 8.165.