Шокантно: Апасиев предупредува на нов скандал кој го планира Филипче пред да замине од функција! Еве за што се работи

211

Министерот за задгробен живот, пред заминување, покварено се обидува да отвори врата за ПРИВАТИЗАЦИЈА НА БРЗАТА ПОМОШ, преку навидум безначајна измена на Законот за здравствена заштита!!!