ГИ ОЧЕКУВА СПЕКТАКУЛАРЕН КРАЈ НА ГОДИНАТА! Среќата му се насмевнува на овој хороскопски знак!

59

Новата година носи нова среќа, нови можности и шанси. Астролозите велат дека овој хороскопски знак може да се радува на убав крај на годината Луѓето родени во знакот Стрелец сега можат да го очекуваат крајот на годината. Пред се, тие можат целосно да ја искористат енергијата од својата сезона до 21 декември, што ќе им даде крилја на сите стрелци и потоа.

Покрај тоа, еден од најдобрите транзити се случува непосредно пред крајот на годината, што исто така ќе има големо влијание на почетокот на новата година: Јупитер ќе се пресели на своето омилено место на 28 декември 2021 година – Риби, каде што Стрелецот енергија и нејзините теми ќе си дојдат на свое. А што друго значи тоа за стрелец? Со овој огнен знак владее Јупитер, поради што неговите планетарни движења секогаш ќе имаат големо влијание врз Стрелецот.

Кога ќе влезе во знакот на рибата, особено ќе им се активира четвртата куќа, што значи дом и семејство. Ова води до фактот дека инаку авантуристичкиот љубител на стрелците има посебна потреба за поголема припадност и обезбедува многу хармонија во приватна средина. Не грижете се за вашиот професионален успех. Доволно сте се подготвиле и сега ќе можете да уживате во придобивките, вклучувајќи ги и пофалбите на претпоставените. Почетокот на сезоната на кози на 22 декември ќе ве исполни со амбициозна, но вистинска и приземна енергија