Експлозија! Зоран Божиновски објави швалерајска преписка во која швалерката на сопругата од љубовникот и се заканува со Заев и дека тие го контролираат судството?

335
,,ЗНАЕШ ЛИ КОЈ Е ТАТКО МИ И ДЕКА СУДСТВОТО Е ВО МОИ РАЦЕ И ЌЕ ТЕ ОДНЕМА ВО МОМЕНТ?,,
Сопственикот на струмички ,,ГРОЗД,,, познат по брендот МАСТИКА, станува централна фигура во јавен скандал предизвикан од неговата долгогодишна љубовница Елизабета Ефтимовска. Ракијарот Васе всушност е само спонзор на Елизабета која истовремено е впуштена со оженет човек, татко на три деца. Според она што Елизабета го пишува на братот на љубовникот кој живее во странство, ракијарот Васе е добар само за спонзорирање, а вљубена е во него…
Но, нивни експлицитни пораки, дополнети и со порнографски слики, успеала да фати неговата сопруга, па низ жестока вербална пресметка во која не се бираат зборови за навреда, дознаваме дека ЕЛИЗАБЕТА е ќерка на некој моќник СОКРАТ, дека на своја страна освен ВАСЕ МИТЕВ и семејството ЗАЕВИ, под нејзина контрола е и ПРАВОСУДСТВОТО со кое таа УНИШТУВА ако некој и се најде на патот…
Скандалот станува јавен откако на сопругата на љубовникот од странство решава да превземе мерки и да стави крај на нејзината голгота и крај на заканите од Елизабета Ефтимовска. Дел од преписката меѓу Елизабета и жената и Елизабета и братот на љубовникот, ја објавувам, без порнографските слики во неа за да не кршам стандарди на ФБ.
Побарав изјави од ЕФТИМОВСКА и ракијарот ВАСЕ МИТЕВ, ама решија да молчат…
+11
Лука А. Александров, Goran Talevski Peks and 175 others
16 Shares
Like

Comment
Share
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.site . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?

You might also like