Фашистите од украински Азов ги палат руските војници живи на крст, откако ќе ги распнат ги колат и им пукаат во глава

588

Некои пријатели ми пратија снимки од егзекуции на руски војници во режија на украинскиот нацистички баталјон Азов..
Палење живи на крст, откако ќе ги распнат.
Колење.
Пукање во глава.
Лепота.
Секако дека нема да ги објавам.
Ова чисто да знаете што мислеше Путин кога велеше денацификација на Украина.
А да знаат и патетичнине первертити во Брисел кога зборуваат за Хаг и воени злосторства.
Оти Русите ќе им отидат со овие снимки.