Пари фрлавте по лубриканти а сега просите за жито кај Вучиќ

40

Ни за 50 денови немате резерви храна во случај на колапс пред којшто сме.
Срамота.
Од Вучиќ диктаторот ко што го викавте, сега простите жито ко најдолна багра.
Прво вакцини му се гребевте.
Сега жито.
А пари фрлавте на лубриканти и геј паради.
Каде ви е ЕУ сега жито да ви даде, стока поданичка!