Битиќи Бектеши и Бислимоски за да гнетат дивеч го доведоа горивото до 100 денари

178

Не знам за вас, ама јас сериозно размислувам веќе ниту литро гориво да не купам и да не им давам пари за акцизи и даноци!
Мој своевиден протест!
Од 94 денари литро дизел, над 40 денари зема владата за Ковачевски, Бектеши, Битиќи и оној регулираниот Бислимовски да гнетат дивеч од златни тањири во влада!
Е, не им давам!
Автобус, велосипед, пешки!
Компир за владата!