Заев изјави со кои партии е собрано мнозинството!?

859

Лидерот на СДСМ и претендент Зоран Заев во изјава за весникот „КОХА”, вели дека во тек се консултациите за обезбедување на ново парламентарно мнозинство, вклучувајќи ја и ДУИ на Али Ахмети.

„Во тек се консултации од различен формат, доколку има некаков прогрес во разговорите ќе ја информираме јавноста“, изјави за весникот „Коха“, Заев.