(ВИДЕО) Социјалните мрежи вријат, мозокот ќе ви го сомели оваа секси докторка од србија

666

Томислава Петрушиќ, докторка по физикална медицина, се крие зад краткото фустанче и истакнатото деколте. Снимката од плавушата како меша на работно место ги запали социјалните мрежи во Србија. Снимката е направена во канцеларијата на Здравствениот центар Ниш, каде што работи лекарката.

Настапот на докторката пред огледало, кое самата го сними, не остави никого рамнодушен.

Дел од јавноста ја осуди оваа снимка велејќи дека е неприфатливо тоа што додека дел од здравствените работници, без одмор, „се распаѓаат“ во ковид болниците, таа ужива. Други, пак, велат дека има што да покаже, па нека се снима.

Како што се дознава, д-р Томислава постојано доаѓа на работа облечена „провокативно“ и не се грижи за коментарите. Оние кои ја познаваат долго време, додаваат дека таа била убавица на факултет, а потоа „ја засакала и пластичната хирургија“.