ШОКАНТНО: ПО ДОКТОРИТЕ ОД СИСТИНА, СЕ ЈАВИЈА И СОБАРКИТЕ И КЕЛНЕРИТЕ ОД МЕРИОТ – ДА СЕ ПУШТИ МИЈАЛКОВ ОД ПРИТВОР ЗАТОА ШТО НИЕ БЕЗ НЕГО НЕ ЗНАЕМЕИ НЕМАМЕ ВОЉА ДА РАБОТИМЕ

497

По смешното писмо од докторите од Систина кои се пожалија до јавноста дека без Орце Камчев не можеле да лечат пациенти и апелираа бизнисменот да биде пуштен од притвор, сега се јавија и собарките и келнерите од хотел Мериот!

– Апелираме да се пушти Сашо Мијалков од притвор веднаш, без него во хотелот некако нема дисциплина нити воља за работа, друго си е он кога е тука кога ќе го видиш со тоа подочњаците страв те фаќа и одма добиваш моментална мотивација за работа, вака хотелот е како село без кучиња. – се жалат собарките и келнерите од Мериот.

(ОВА Е САТИРИЧНА СТОРИЈА, ИАКО ПОЛА ОД СТОРИЈАТА Е ТОЧНА, ДРУГАТА ПОЛОВИНА МАЛЦЕ НЕ Е)