64 годишна баба од Австралија има повеќе додворувачи од внуката.

232

Лесли Максвел е 64-годишна баба од Мелбурн и на Инстаграм има речиси 60 илјади следбеници. Таа секојдневно објавува фотографии. Инаку, обожава да тренира заедно со внука и Тиа која има 19 години. Тиа признава дека баба и, и е „конкуренција“ кога станува збор за мажите.

„Затоа шт изгледа одлично за своите години, добива многу внимание од мажите“, признала Тиа.

На внуката ова и е симпатично, но ќерката на Лесли, Ванеса, која не е заинтересирана за фитнес и вежбање не е баш среќна со некои фотки од мајка си.