Откриено ново ново зло! Германски научници: Повеќе нема да молчиме, мозокот ни се пржи со помош на WiFi!? (ВИДЕО)

554

Што се случува во нашиот свет?

Германскиот научник д-р Дитрих Клингард го има одговорот на ова прашање. Тој молчеше долго време, а потоа откри што смислиле тој и неговите колеги за време на истражувањето на човечкиот мозок и неутроните.
– Тие сакаат да го уништат човечкиот род и тоа го прават со помош на четири работи. На прво место е WiFi и модерните уреди – рече д-р Клингхард.

Слушнете го неверојатното сведоштво на германскиот лекар на видеото подолу.