Аптекарката АНА ВО мантил и деколте го запали регионот: „Откако работев во центарот Ковид, морам малку да се релаксирам“! (ВИДЕО)

206

Фармацевтката Ана Милановиќ (45) од Крагуевац ја запали социјалната мрежа ТикТок со своите записи во кои пее песни во атрактивно издание, во бел мантил со неодоливо деколте, во аптека што, симболично, има врска со лекови и болка Се шегувам, секако, како што и самата вели.

Оваа жена од Крагуевац работи во Клиничкиот центар како медицинска сестра 25 години, а аптеката каде што снима видеа со кои ја запали српската јавност е нејзина, бидејќи, како што наведува, подоцна завршила со аптека.

Кога започна да снима кратки видеа на ТикТок, немаше поим дека ќе привлече толку големо внимание не само од јавноста, туку и од медиумите.

“Сето тоа е само шега. Знаеш, јас сум во ковди центарот во Крагуевац веќе една година, поради круната повеќе нема дружење, па шегата моравме да ја пренесеме на социјалните мрежи”, ја започнува приказната Ана .