И секретарката на Рашковски лапала хонорар од 38000 евра?

132

38.000 хонорар за Ивана Митрова, инаку блиска на Драги Рашковски?
Ајде нека бидат транспарентни до крај, дали е ова истата Ивана Митрова што беше секретарка на Драги Рашковски додека беше Генерален секретар на Влада?
Затоа ли ги криевте?
Што треба да се направи за хонорар од 38.000 денари месечно бре? 38.000? Да се биде близок до ТендеРашко? Па, текстилките од Штип што работат кај помагачот на СДСМ плата добија 2 (ДВА) денари!
Ех бре социјалдемократи, се загубивте потонати во буџетот.
Уште еднаш, 38.000 месечен хонорар за Ивана Митрова, инаку блиска на Драги Рашковски?
No photo description available.

Branko Mileski, Lidija Kasapova and 185 others
15 Comments
13 Shares
Like

Comment
Share