Професор од САД: Карактерни мочковци одлучуваат за прашања од најголемо значење за Македонецот

86

Македонскиот професор на универзитетот „Колумбија“ во Њујорк и член на МАНУ надвор од работниот состав, Горазд Росоклија, со сопствена дефиниција за тие што решаваат за најважните нешта за македонскиот народ.