ПО ПЕНДАРОВСКИ И БРАНКО, И ИВАНОВ УДРИ ПО ЗАЕВ: Никој нема право, слобода и не е повикан да менува…

„Невиден преседан е заради политички контекст политичарите да даваат историско толкување на фактите. Никој нема право, слобода и не е повикан да менува нешто, да испревртува факти, да ја преиначува вистината. Не е само неприкладно, туку е…