Browsing Category

ЕКОНОМИЈА

УДАРНА ВЕСТ! ОТКРИЕН СОСТАВОТ НА РУСКАТА ВАКЦИНА! Научниците шоќирани од резултатите од анализата

При правењето на вакцината против вирусот корона, на научниците им помогнаа информациите добиени за време на развојот на серумот против ебола. За време на развојот на вакцината против корона вирусот, на научниците им помогнаа…

Поранешниот Директор на Еуростандард Банка: Трифун Костовски знаеше се што се прави во банката

Поранешниот претседател на Управниот одбор на Еуростандард банка Николче Петкоски кого Трифун Костовски  јавно го обвини за пропаѓање на банката тврди дека е неосновано обвинет бидејќи во Надзорниот и Кредитниот одбор на банката  биле…

ОТКРИ НЕШТО ШТО НЕ СМЕЕШЕ! На главниот германски виролог му се заканува смрт?

На германскиот виролог Кристијан Дростен му се заканува смрт. Дростен, за кој многумина во Германија сметаат дека е експерт за објаснување на состојбата со коронавируси, се пожалил на недостаток на непожелната популарност во борбата против…