Browsing Category

ЗАБАВА

Без предавање: Птицата ја проголта јагулата, а таа го возврати ударот во воздухот / видео,…

Сем Дејвис, инженер од Мериленд во САД, забележал необичен момент кога чапја проголта јагула, а тој го возврати ударот во воздухот гризејќи се надвор од телото на птицата. На сликите забележани од Дејвис, може да се види јагула како виси…

(ВИДЕО) Социјалните мрежи вријат, мозокот ќе ви го сомели оваа секси докторка од србија

Томислава Петрушиќ, докторка по физикална медицина, се крие зад краткото фустанче и истакнатото деколте. Снимката од плавушата како меша на работно место ги запали социјалните мрежи во Србија. Снимката е направена во канцеларијата на…