Browsing Category

ЗАБАВА

Направив глупост и cпиeв со свекорот: Сега секој ден ми прави две работи, но морам да молчам!

Бизарен љубовен триаголник се зака-нува да го уни-шти нејзиниот брак. – Мојот сопруг се вика Бен, а неговата мајка поч-ина од рак пред неколку месеци. Таа имаше само 52 години. Целото семејство се расп-адна од тага, но никој…

Ахмети му се налути на Заев: И мене ме излажа дека сум му прв!

Новите сознанија што испливаа на површина за коалициониот живот на Зоран Заев пред да стане партнер со Али Ахмети, го потресоа лидерот на зелените од ДУИ до срж и го разнишаа веќе лабилното партнерство помеѓу нив.…