Browsing Category

ЗДРАВЈЕ

Руски лекар за Ковид 19: Не паничете, тоа е само обичен грип

„Сè е премногу. Тоа е само акутно респираторно заболување (т.е. грип) со минимална смртност. Зошто е уништен целиот свет? Не го знам тоа." Неопходно е да се нагласи колку е важно ова. Овој човек, Александар Мијасников, е еквивалент на…

Кинеска професорка која се преселила во САД: Ковид е био оружје направен во лабораторија

Тешко е за јавноста да прифати дека САРС-КоВ-2 е био-оружје поради својата релативно мала смртност, но ги исполнува критериумите на био-оружје, заклучува научната работа на Ли Менг Јан, професор од најреферентната био-лабораторија на…

Поради зголемување на случаевите со Ковид, чешки министер за Здравство поднесе оставка дали и…

Sasho Tasevski   ·  Денес чешкиот министер за здравство Адам Војтех поднесе оставка поради зголемување на заразените од ковид. Вие Филипче уште го слушате. Сега знаете зошто е Чешка силна и…