Browsing Category

МАКЕДОНИЈА

ШОК ЗА САД – Засега незамисливо: Двајца сојузници не сакаат ни да му се јават на Бајден на…

И Бин Салман и Бин Зајед до пред инвазијата го молеа Бајден да разговара со него, а денес не сакаат ниту да се јават на телефон. Во потрага по алтернативен начин за увоз на нафта и гас, откако целосно го суспендираше купувањето на руска…

Погледнете ги пресметките! Македонија има најскапо Дизел гориво на балканот а владата сеуште не сака…

Македонија нема најевтино дизел гориво во регионот !!! Тврдењето на Владата дека во Македонија е најевтино дизел горивото не го зема во предвид факторот на куповната моќ и примањата на граѓаните кои се пониски од регионот. Со…

По последните поскапување се повикува народот да се крене против власта! Додека молчите тие ќе ве…

Samoil Malcheski Дизелот поскапува за 10 денари, Бензинот за 5,5 денари по литар!!! На Владата и е гајле, тие секако се возат "службено", со бензин кој им го плаќаме ние! Капак на се,…