Browsing Category

МАКЕДОНИЈА

ВИДЕО: РАФАЛИ СЕ СЛУШААТ ОД ДВЕТЕ СТРАНИ, СРБИТЕ ОТВОРИЈА ОГАН КОН КОСОВАРИТЕ ИМА НЕКОЛКУ РАНЕТИ

По денешниот упад на косовската полиција и припадниците на Росy во Северна Митровица кога беа фрлени солзавец и шок бомби по што српската полиција отвори оган на демонстантите во моментов Митровица изгледа како фронт. Во моментов се пука…