Browsing Category

СТАВ

Џамбаски продолжува со провокации! ГЕНЕРАЦИИ БУГАРИ КРВ ПРОЛЕЈАА ВО МАКЕДОНИЈА, ОД ТОА ЛИ САКАТЕ ДА…

Ангел Djамбаски OwКолку тажно! Г-ѓа Фајон, поврзана со неславниот институт ИФИМЕС, е разочарана од Бугарија! Бевме себични, себични и неодговорни што не дозволивме Коминтерн Северна Македонија да започне преговори со ЕУ. Не дрскоста на…

Сто и кусур години Македонците се борат против пропагандите на соседните држави чија цел е големи…

Саше Јанчев 30 години сите претходни влади работеа на признавање на Македонија под уставно име. Како резултат на тоа две третини од земјите во светот не признаваа под името Република Македонија и плус тоа…