Browsing Category

СТАВ

Ако наскоро не почнат преговори со ЕУ прифатете дека јако не измамија и залудно не понижија

(…) Се уште големо прашање е дали Европа навистина сака и има сила да ја отстрани не само непрaвдата, туку и да се спротивстави на обидите од сопствена членка за поништување на основачките европски вредности и на почитување на посебностите…

Колумнистка на Цивил ја нападна Царовска? Неписмена багра…..

Професорката и член на раководството на партијата Твоја Мирјана Најчевска со наведи за иницијативата која се бори против укинување на печатените учебници од страна на министерката за образование Мила Царовска. “Еве за мене е ова…

Вие што се потресовте за “Циганче”, знаете ли колку ние сме навредени што ни го сменавте…

Sasho Tasevski   Јас длабоко се извинувам што морам да ги прашам Навредениве од зборот Циганче, дали сте се прашале колку Македонци вие навредивте што за грашак и боранија, за брашно и зејтин, за…