Browsing Category

ТЕХНОЛОГИЈА

Руски академик ја разби лагата за короната: Ова не се вакцини! Еве од што умираат луѓето

Академик и професор Александар Алексеевич Рели, доктор на медицински науки, ја шокираше Русија со своите откритија за вакцинацијата и вистинските причини за смртта на пациентите со коронавирус. Овој вирусолог смета дека смртноста…

ЌЕ ДОЈДЕ ЛИ ОВА ЛУДИЛО И КАЈ НАС?! СИТЕ ДЕЦА ВО КОСТАРИКА ЌЕ МОРА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ BAKЦИНИРAAТ…

Костарика е првата нација во светот која воведе задолжителна вакцина против Kовид 19 за сите деца. Родителите се соочуваат со санкции, а потенцијално и присилно вакцинирање на своите деца, доколку не покажат послушност.…

АЛАРМАНТНО! ХОСПИТАЛИЗАЦИЈАТА ПОРАДИ KOBИД BИРУСOT НАГЛО СЕ ЗГОЛЕМУВА ВО ЗЕМЈИТЕ СО НАЈГОЛЕМ ПРОЦЕНТ…

Република Ирска вакцинирала 91 процент од својата популација против ковид 19, што е најголем процент во Европската Унија, но таа сега има најголем број на пациенти хоспитализирани од ковид вирусот од март. А случаите ќе се зголемуваат…