Browsing Category

НАСЛОВНА

БРАНКО! ДА ГО ИМАВ СЕГА ОВОЈ ПАМЕТ, ПОИНАКВИ ЌЕ БЕА РАБОТИТЕ ВО 90 ТЕ

„Ако нашата главна идеја водилка е: НАТО ќе не брани, ЕУ ќе не храни, тврдам дека ниту ќе се одбраниме, ниту ќе се нахраниме“, порача во понеделникот поранешниот претседател Бранко Црвенковски, повикувајќи на создавање  национална платформа…