Менаџерката на Тоше: Беше уште жив кога излегов од колата и почнав да викам по него?

Лилјана Петровиќ, менаџерката на легендарниот пејач Тоше Проески, беше заедно со него во автомобилот утрото пред 13 години во Нова Градишка, кога за жал засекогаш заврши животот на големиот хуманист. Таа во повеќе наврати има изјавено дека…

Слатки се европските пари! И по повикот на Николовски, Димова не планира да поднесе оставка

Директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова, во гостувањето во „Стадион“ на Канал 77, рече дека вицепремиерот Љупчо Николовски не може да и бара оставка, туку тоа може да го направи…