(ВИДЕО) Урнебес, некој ги излажал жителите на Арачиново дека ќе вработат 300 пилоти од селото

176
Loading...

Во вечерашното издание на дебатниот магазин “Click Plus” на ТВ21 меѓудругото жителите на Арачиново рекоа дека им било ветено дека ќе бидат вработени 300 пилоти од Арачиново.

– 
Loading...
Loading..
You might also like